Зустріч експертів Програми НАТО ”Удосконалення військової освіти“ (DEEP) в Інституті Військово-Морських Сил

21 травня, в Інституті Військово-Морських Сил в режимі онлайн проведено зустріч з експертами Програми НАТО ”Удосконалення військової освіти“ (DEEP). У заході взяли участь директор Програми НАТО з удосконалення військової освіти (DEEP) Маріуш Соліс та керівний склад Інституту ВМС. В ході зустрічі було підбито підсумки співпраці протягом 2020 року, відмічено досягнення Інституту ВМС, визначено пріоритетні напрями подальшого співробітництва та розвитку української військово-морської освіти за програмою DEEP.

Довідково. Програма DEEP спеціально розроблена науковцями Альянсу для підтримки країн-партнерів, модернізації та професіоналізації військових освітніх закладів.

— Програма DEEP надає нам можливість врахувати досвід держав-членів Альянсу. Період 2020-2021 року показав необхідність розвитку рівня комунікації з різними країнами світу для взаємного вирішення питань та обміну інформацією, яка надасть нові можливості для розвитку країни в різноманітних галузях знань. Наша участь в освітній програмі НАТО дає змогу готувати курсантів Інституту ВМС відповідно до освітніх вимог Північноатлантичного Альянсу. Також вдалося підвищити рівень професійної навченості науково-педагогічних працівників та офіцерів Інституту, що в свою чергу надало змогу значно розвинути програму навчальних дисциплін, — наголосив тимчасово виконуючий обов`язки начальника Інституту ВМС капітан 1 рангу Максим Кіріакіді.

За результатами зустрічі сторонами було визначено перспективи співпраці з DEEP на друге півріччя 2021 рік, обговорено стан та майбутнє для подальшої реалізації програми DEEP в галузі військової освіти, акцентовано увагу на вдосконаленні вивчення англійської мови курсантами Інституту ВМС тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *