Вступ – 2021 в Інститут Військово-Морських Сил

08 липня, в Інституті Військово-Морських Сил стартувала вступна кампанія та реєстрація абітурієнтів для участі у вступних іспитах.
Національний військовий флот потребує якісно підготовлених фахівців для захисту інтересів країни в Чорному та Азовському морях.
Бажаємо абітурієнтам удачі та високих показників у здачі вступних екзаменів.
Довідково.
Інститут Військово-Морських Сил готує висококваліфікованих військових фахівців за спеціалізаціями: “Корабельна зброя та засоби навігації”, “Пошуково-рятувальні та водолазно-аварійні роботи на морі”, “Корабельні енергетичні установки”, “Берегове ракетно – артилерійське озброєння”, “Корабельне радіотехнічне озброєння та засоби зв’язку”, “Морально-психологічне забезпечення у підрозділах, на кораблях Військово-Морських Сил”.
Всі флотські спеціальності відкриті й для дівчат, які проходять вступну кампанію на загальних засадах.
Завершення прийому особових справ та інших документів вступників безпосередньо приймальною комісією Інституту Військово-Морських Сил Національного університету “Одеська морська академія” (у т.ч. від районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки до 18.00, 08.07.2021.
Проведення вступних випробувань: конкурсу сертифікатів (вступних іспитів), психологічного обстеження, оцінки рівня фізичної підготовленості та остаточного медичного огляду вступників з 09 по 16.07.2021.
Термін виконання вступниками вимог до зарахування, вибору місця навчання, а також прийом оригіналів атестатів з додатками та сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти до 14.00, 17.07.2021.
Оприлюднення рейтингових списків вступників до 15.00, 17.07.2021.
Термін зарахування вступників до 18.00, 19.07.2021.
З повним переліком вимог до майбутніх курсантів військового ВНЗ можна ознайомитись на офіційному сайті Інституту ВМС: https://ivms.com.ua та соціальній мережі https://www.facebook.com/onma.navy
Контактний телефон: 0(50) 687-37-27
Запитання з приводу вступної кампанії надсилайте за адресою: [email protected]
УКРАЇНА – МОРСЬКА ДЕРЖАВА, І ЇЙ ПОТРІБНІ ПРОФЕСІЙНІ ВІЙСЬКОВІ МОРЯКИ. ЗРОБИ СВІЙ ВИБІР, ОБИРАЙ ШЛЯХ ОФІЦЕРА ФЛОТУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *