На старт, увага, руш! Дванадцятий турнір з кросфіту (CrossFit) ”Звитяга ВМС“

9 жовтня, курсанти Інституту Військово-Морських Сил, на стадіоні ”Динамо” взяли участь в змаганнях з кросфіту ”Звитяга ВМС“, традиційно приурочених вшануванню пам`яті загиблому військовослужбовцю Івану Сакалю – старшому сержанту ЗС України, сильному та щирому воїну, який віддав своє життя заради майбутнього України. За звання найсильніших боролися військовослужбовці з різних видів та родів військ, курсанти ВВНЗ, а також цивільні громадяни.

Довідково. CrossFit – система фізичної підготовки, яку використовують у підготовці військових країн НАТО. Система тренувань CrossFit передбачає поєднання функціональних та силових вправ, кардіонавантаження, гімнастичні та силові вправи. CrossFit – це витривалість, сила та швидкість.

Підтримати учасників та курсантів Інституту ВМС прибули заступник командувача ВМС ЗС України капітан 1 рангу Олексій Доскато, начальник управління доктрин та індивідуальної підготовки командування підготовки Командування ВМС ЗС України капітан 1 рангу Олексій Нестеров та тимчасово виконуючий обов`язки начальника Інституту ВМС капітан 1 рангу Максим Кіріакіді. Нагороди та заслужені призи переможцям та учасникам змагань вручав тимчасово виконуючий обов`язки командувача підготовки Командування ВМС ЗС України капітан 1 рангу Андрій Коваль.

Як зазначив начальник фізичної підготовки і спорту капітан Валентин Ворона, який особисто відповідав за склад збірної команди інституту, було відібрано спорстменів, які найбільше підготовлені та фізично розвинені.

#ua_naval_institute_team

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *