Візит делегації командувача Морських Сил Збройних Сил Румунії до Інституту Військово-Морських Сил

14 жовтня, під керівництвом тимчасово виконуючого обов`язки начальника Інституту Військово-Морських Сил капітана 1 рангу Максима Кіріакіді, на базі Інституту Військово-Морських Сил, відбулася зустріч з делегацією на чолі з командувачем Морських Сил Збройних Сил Румунії контр-адміралом Міхаєм Панаітом. Метою зустрічі було підтримання військового діалогу та обговорення актуальних питань, ознайомлення з навчальним процесом і навчально-матеріальною базою Інституту ВМС.

Також в рамках візиту, сторонами було обговорено приорітетні напрямки спільної роботи Інституту Військово-Морських Сил з Морськими Силами Збройних Сил Румунії, а саме майбутнє морське стажування курсантів Інституту ВМС на навчальному вітрильному кораблі ВМС Румунії ”Мірча“.

На завершення зустрічі, командувач Морських Сил Збройних Сил Румунії контр-адмірал Міхай Панаіт привітав представників Інституту ВМС з Днем захисників і захисниць України та залишив запис у Книзі почесних гостей військово-морського закладу. Також присутні обмінялися сувенірами та зробили фото на згадку.

#ua_naval_institute_team

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *