Візит представників координаційної групи Програми НАТО ”Удосконалення військової освіти“ (DEEP) до Інституту Військово-Морських Сил

Минулого тижня до Інституту Військово-Морських Сил прибули представники координаційної групи Програми НАТО ”Удосконалення військової освіти“ (DEEP). Підставою для зустрічі стало визначення співпраці Інституту ВМС з DEEP на перше півріччя 2022 року.
За результатами зустрічі сторонами було обговорено сучасний стан, перспективи розвитку та майбутнє для подальшої реалізації програми DEEP в галузі військової освіти, акцентовано увагу на вдосконалення вивчення англійської мови курсантами Інституту ВМС, удосконалення практичної підготовки (стажування) курсантів військово-морського закладу на кораблях держав-членів НАТО тощо.
Довідково: Програма НАТО з удосконалення військової освіти DEEP-Ukraine, успішно реалізується в Україні з 2013 року і є наймасштабнішою освітньою програмою, яка сьогодні реалізується Альянсом серед країн-членів та партнерів. Програма DEEP спеціально розроблена науковцями Альянсу для модернізації та професіоналізації військових освітніх закладів країн-партнерів. DEEP дає можливість українським військовим вишам вдосконалити професійні навички науково-педагогічного складу, отримати експертно-дорадчу допомогу у розробленні та удосконаленні освітніх програм відповідно до принципів та стандартів НАТО.
На завершення зустрічі, іноземна делагація подарували бібліотеці Інституту ВМС збірник книг.
Довідково: В рамках програми DEEP, група офіцерів Інституту ВМС мали змогу пройти онлайн-курс з англійської мови (120 годин). Склавши іспит за стандартом STANAG 6001 військові отримали відповідні сертифікати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *