Курсант Інституту Військово-Морських Сил взяв участь у Міжнародному турнірі із бразильського джиу-джитсу TMS UKRAINIAN CUP ZAPORIZHZHIA

Минулого тижня, 22 та 23 січня в Запоріжжі у палаці спорту “Юність” відбувся турнір із бразильського джиу-джитсу TMS UKRAINIAN CUP ZAPORIZHZHIA. У змаганнях взяли участь понад 800 спортсменів із семи країн світу.
Інститут Військово-Морських Сил гідно представив курсант 1 курсу Микита Гончаренко. Спортсмен традиційно виборов перемогу над суперником та здобув 1 місце у своїй віковій та ваговій категорії до 84 кг.
Довідково. У грудні 2021 року в м.Києві проходив чемпіонат із бразильського джиу-джитсу AJP KYIV International Pro GI & NO-GI. Курсант 1 навчального курсу Інституту Військово-Морських Сил Микита Гончаренко отримав першість під час турніру серед “білих поясів“ у ваговій категорії до 91 кг.
Подібні турніри є рушійною силою для подальших перемог. Вітаємо Микиту з перемогою в змаганнях та бажаємо нових великих звершень та твердого спортивного характеру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *