Представники Інституту Військово-Морських Сил (учасники національної збірної) у Лондоні

🇺🇦 🇬🇧 16 липня, у College Garden – найстарішому саді Великої Британії, що знаходиться у Вестмінстері, Лондон – відбувся урочистий прийом на честь прибуття української національної збірної Warrior Games (Ігри Воїнів) на навчально-тренувальні збори до Великої Британії. Саме там спортсмени готуватимуться до участі у міжнародних змаганнях, що відбудуться в Орландо (штат Флорида, США) 16 – 29 серпня.
Приїзд команди організувало Міністерство у справах ветеранів України, яке віднайшло спонсорів поїздки та у короткі терміни забезпечило логістику доправлення команди за кордон.
Під час заходу, який було організовано за підтримки благодійної організації Team Lewis Foundation, з вітальним словом до української збірної та гостей звернулися Голова Team Lewis Foundation Кріс Левіс, Віце-маршал Королівських військово-повітряних сил Саймон Едвардс, заступниця Міністра у справах ветеранів України Інна Драганчук, Посол України у Великій Британії Вадим Пристайко.
Також прийом відвідали Міністр оборони Великобританії Бен Волес, Міністр у справах ветеранів Великобританії Джоні Мерсер, Міністр торгової політики Великобританії Пенні Морданд, представники дипломатичних установ країн-партнерів.
Звертаючись до учасників та гостей заходу, Інна Драганчук висловила вдячність британський стороні та всім партнерам за всесторонню підтримку, яка надається Україні у протистоянні масштабній збройній агресії рф. Вона зазначила, що російська агресія зробила Україну «живою легендою» сучасного світу, країною, народ якої бореться за свою свободу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *