🇺🇦Українська збірна Warrior Games розпочала інтенсивні тренування у Великій Британії 🇬🇧

У Великій Британії, 15 липня розпочалися інтенсивні тренування Warrior Games Team Ukraine 2022 (Ігри Воїнів) за участі українських спортсменів з числа ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення, травми і захворювання під час бойових дій. Активна підготовка військових на навчально-тренувальних зборах буде тривати до середини серпня, аби достойно представити Україну на міжнародних змаганнях в США та вибороти всі призові місця на спортивному фронті.
Стартували тренування з таких видів спорту, як пауерліфтинг, веслування, велоспорт, легка атлетика (біг), штовхання ядра, стрільба з лука, тренування з баскетболу на візках.
Начальник фізичної підготовки і спорту Інституту Військово-Морських Сил майор Валентин Ворона очолив тренерство над українською національною збірною командою з баскетболу на візках.
Довідково. Майор Валентин Ворона майстер спорту, чемпіон України юнацької ліги у складі команди КСЛІ ”Києвський спортивний ліцей-інтернат олімпійського резерву“, двократний чемпіон України та володар Кубку України у складі баскетбольної команди Черкаські Мавпи (вища ліга), здобув освіту за спортивним фахом та продовжив спортивні досягнення в якості викладача для курсантів Інституту ВМС та тренера для військовослужбовців, які мають пошкодження опорно-рухового апарату.
Крім того, на тренування Warrior Games Team Ukraine 2022 в складі національної збірної поїхав капітан 3 рангу Олексій Бобчинець, який візьме участь у тренуваннях з легкої атлетики (біг) та стрільба з лука.
Довідково. капітан 3 рангу Олексій Бобчинець у 22 роки пішов захищати країну. Проходив службу у 137-му окремому батальйоні морськоі піхоти. Залишився без нижньої кінцівки, підірвавшись на протипіхотній міні в Павлополі. Завдяки спорту Олексій не зламався після важкого поранення, а навпаки почав фізично розвиватися. Олексій – виборов золото в марафоні морської піхоти у Вашингтоні та увійшов до збірної України на міжнародних змаганнях Invictus Games-2020, які цього року пройшли у Нідерландах з 16-22 квітня (здобув бронзу). Крім того Олексій брав участь у військовому забігу Military Run UA в м.Києв, у змаганнях із плавання тощо.
Подібні заходи створюють віру у нашу Перемогу, демонструють світу не зламність духу та нескореність українських бійців-патріотів, які попри отримані на війні важкі травми представлять на світовій арені Україну🇺🇦
Організація поїздки української збірної Warrior Games на цьогорічні змагання сталася завдяки міжнародному співробітництву Урядів України та Великої Британії, якісній міжурядовій взаємодії та підтримці наших закордонних друзів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *