Навчально-тренувальні збори Warrior Games Team Ukraine 2022 (Ігри Воїнів) у Великій Британії продовжуються🇺🇦🇬🇧

Представники Інституту Військово-Морських Сил, які є учасниками Warrior Games Team Ukraine 2022 (Ігри Воїнів) і входять до складу української національної збірної продовжують інтенсивні тренування у Великій Британії.
Капітан 3 рангу Олексій Бобчинець, який представить українську збірну з легкої атлетики (біг) і стрільби з лука продовжує активну підготовку та відточує спортивну майстерність, щоб гідно представити Україну на міжнародній арені.
Довідково. капітан 3 рангу Олексій Бобчинець у 22 роки пішов захищати країну. Проходив службу у 137-му окремому батальйоні морськоі піхоти. Залишився без нижньої кінцівки, підірвавшись на протипіхотній міні в Павлополі. Завдяки спорту Олексій не зламався після важкого поранення, а навпаки почав фізично розвиватися. Олексій – виборов золото в марафоні морської піхоти у Вашингтоні та увійшов до збірної України на міжнародних змаганнях Invictus Games-2020, які цього року пройшли у Нідерландах з 16-22 квітня (здобув бронзу). Крім того Олексій брав участь у військовому забігу Military Run UA в м.Києв, у змаганнях із плавання тощо.
🏋️‍♀️ Warrior Games (Ігри воїнів) – спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення або хвороби під час виконання бойових завдань. Вперше Ігри воїнів були проведені у 2010 році, участь у них беруть військовослужбовці та ветерани військової служби США і країн-партнерів. Активна підготовка військових на навчально-тренувальних зборах буде тривати до середини серпня, аби достойно представити Україну на міжнародних змаганнях в США та вибороти всі призові місця на спортивному фронті.
Разом переможемо!
Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *