Представники Інституту Військово-Морських Сил взяли участь у практикумі із питань самоврядування та розвитку лідерських якостей курсантів

На базі Військово-морської академії ім. Ніколи Вапцарова (м. Варна, Республіка Болгарія) представники Інституту Військово-Морських Сил взяли участь у практикумі із питань самоврядування та розвитку лідерських якостей курсантів. Мета заходу – перейняття досвіду болгарської сторони з питань самоврядування та розвитку лідерських якостей курсантів для подальшого його доопрацювання та впровадження в Інститут Військово-Морських Сил.
В ході візиту представники українського ВВНЗ ознайомились з організацією самоврядування курсантів академії ВМС Республіки Болгарія, вивчили основні аспекти направлені на виховання майбутніх офіцерів, провели аналіз та доцільність впровадження даної системи самоврядування в Інституті Військово-Морських Сил.
Захід відбувся відповідно до Програми НАТО з удосконалення військової освіти (DEEP) та відповідно до Переліку заходів міжнародного співробітництва Міністерства оборони України та Збройних Сил України на серпень – вересень 2022 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *