Особовий склад Інституту Військово-Морських Сил взяв участь у Military Run UА 2022🇺🇦

Минулого року, 10 жовтня 2021 року відбувся Перший Український військовий забіг Military Run UА. Захід був присвячений 30-річчю Збройних Сил України та Дню захисників і захисниць України. У військовому забігу Military Run UA, взяли участь більше 1100 цивільних громадян, а також військовослужбовці усіх видів та родів військ, у тому числі з інших країн – Литви, Великобританії, Канади, США та Швеції. В рамках заходу забіг передбачав 5 та 10 км.
Цьогоріч проведення повноцінного заходу Military Run UА 2022 неможливе через повномаштабну війну в Україні. Тому цього разу забіг пройшов у форматі офлайн і був приурочений до Дня захисників і захисниць України.
Традиційно, у військовому забігу взяли участь капітан 3 рангу Олексій Бобчинець, капітан 3 рангу Валентин Ворона та курсанти Інституту Військово-Морських Сил подолавши 3 км дистанції.
Мета забігу Run UА – об’єднати націю та світову спільноту довкола захисників і захисниць Європи, вшанувати пам’ять полеглих воїнів, долучити Україну та її Збройні Сили до загальносвітових прогресивних трендів, культивувати здоровий спосіб життя, а також надати можливість для неформального спілкування і налагодження контактів між військовослужбовцями, ветеранами, цивільними, діаспорним українством, іноземними громадянами, які виявили солідарність зі Збройними Силами України.
Разом до перемоги!
Слава Україні!💙💛

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *