Щорічні змагання з веслування на тренажері Concept приурочені Дню Збройних Сил України

03 грудня 2022 року, традиційно пройшов турнір з веслування на тренажері ”Concept“ на кубок начальника Інституту Військово-Морських Сил серед військовослужбовців та спортсменів вищих навчальних закладів Міністерства оборони України, Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, військовослужбовців військових частин. В боротьбі взяли участь 12 чоловічих та 8 жіночих команд.
Привітати учасників прибули начальник Інституту Військово-Морських Сил капітан 1 рангу Максим Кіріакіді, начальник управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації Валентина Кольчак, начальник Військової академії (м.Одеса) бригадний генерал Олексій Шевченко, проректор Одеського державного університету внутрішніх справ полковник Максим Корнієнко, заслужені працівники фізичної культури і спорту, волонтери та громадські активісти.
Слід зауважити, що начальник Інституту ВМС капітан 1 рангу Максим Кіріакіді та начальник фізичної підготовки і спорту майор Валентин Ворона отримали почесні нагороди від начальника управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації Валентини Кольчак за сприяння розвитку спорту та його популяризацію серед військових.
Зазначимо, що в онлайн-турнірі взяли з нами участь курсанти Академії Військово-морських сил імені Героїв Вестерплатте. Akademia Marynarki Wojennej w Gdyni передаємо вітання та дякуємо за підтримку!
За підсумками змагань, почесні призові місця серед жінок посіли:
І місце – захисниці однієї з військових частин ВМС ЗС України;
ІІ місце – курсанти Інституту Військово-Морських Сил;
ІІІ місце – військовослужбовці 126-ї окремої бригади територіальної оборони.
Серед чоловіків, місця переможців взяли:
І місце – курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ;
ІІ місце – курсанти Військової академії;
ІІІ місце – курсанти Інституту Військово-Морських Сил.
Всі переможці були нагородженні грамотами та цінними подарунками. Змагання започатковані начальником Інституту Військово-Морських Сил капітаном 1 рангу Максимом Кіріакіді і проводяться кожного року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *