Командувач Військово-Морських Сил ЗС України віце-адмірал Олексій Неїжпапа відвідав Інститут Військово-Морських Сил та заохотив особовий склад вишу відзнаками та цінними подарунками
Сьогодні, 6 грудня, з нагоди святкування 31-ї річниці Дня Збройних Сил України командувач Військово-Морських Сил віце-адмірал Олексій Неїжпапа відвідав Інститут Військово-Морських Сил.
Спілкуючись в непримушеній обстановці з курсантами, старшинами та офіцерами командувач поцікавився нагальними проблемами, які нині турбують як професорсько-викладацький, так і курсантський склад навчального закладу.
Зокрема, він наголосив, що навчальний процес має бути обов’язково побудований з урахуванням передового досвіду ведення бойових дій проти російських загарбників. І це, на його глибоке переконання, аксіома, що не потребує додаткового доведення.
Адже саме у важких боях з агресором народжується майбутнє вітчизняного флоту – нашого надійного оплоту недоторканності та територіальної цілісності країни та її морського простору.
Віце-адмірал Олексій Неїжпапа також акцентував увагу на тому, що нині триває досить напружений та найвідповідальніший етап переоснащення національного флоту найсучаснішим озброєнням. І в цьому контексті дуже вагому допомогу наші іноземні партнери.
На думку командувача ВМС, суттєвим і позитивним чинником є й те, що продовжується та удосконалюється практика навчання українських курсантів за кордоном. Адже це сприяє як обміну досвідом, так і покращенню взаємосумісності між українськими вітчизняним флотом та його стратегічними іноземними партнерами.
Віце-адмірал Олексій Неїжпапа підкреслив, що рухаючись у напрямку запровадження сучасних стандартів побудови Українського флоту переймається іноземний досвід і щодо впровадження гендерної рівності – рівних прав і обов’язків між військовими моряками незалежно від статі. В цьому сенсі нами також зроблено вагомий крок вперед, і з поточного року на наших кораблях вже несуть службу жінки, які обіймають посади штурманів і старшин команд.
А на завершення заходу керівник Українського флоту привітав особовий склад Інституту Військово-Морських Сил з їхнім професійним святом – Днем Збройних Сил України та вручив низці військовослужбовців заохочувальні відзнаки та цінні подарунки.
Віримо в Збройні Сили України!
Разом ПЕРЕМОЖЕМО!
Слава Україні!
#ua_naval_institute_team
#stoprussia
#ВІРЮвЗСУ
#нація_супергероїв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *