Національна збірна України Ігор Нескорених провела відкрите тренування на одній зі спортивних баз Київщини

На початку липня Національна збірна України Ігор Нескорених провела відкрите тренування на одній зі спортивних баз Київщини. Загалом 25 спортсменів готуються до змагань, які мають відбутися у вересні 2023 року в Дюссельдорфі (Німеччина).
Ігри Нескорених — найбільші ветеранські змагання з адаптивних видів спорту, які покликані створювати нові можливості для поранених і травмованих українських ветеранів та військовослужбовців, підтримуючи їх на шляху до фізичного відновлення, психологічної абілітації та соціальної інтеграції.
Офіцер Інституту Військово-Морських Сил капітан 3 рангу Олексій Бобчинець – наш спортивний амбасадор, цього року став помічником тренера з легкої атлетики.
Нагадаємо, що у 2022 році капітан 3 рангу Олексій Бобчинець здобув бронзу з бігу на 1500 м, під час міжнародних спортивних ігор Invictus Games (Ігри Нескорених) у Гаазі (Нідерланди).
Довідково. Капітан 3 рангу Олексій Бобчинець у 22 роки пішов захищати країну. Проходив службу у 137-му окремому батальйоні морської піхоти. Залишився без нижньої кінцівки, підірвавшись на протипіхотній міні в Павлополі. Завдяки спорту Олексій не зламався після важкого поранення, а навпаки почав фізично розвиватися. Олексій – виборов золото в марафоні морської піхоти у Вашингтоні та увійшов до збірної України на міжнародних змаганнях Invictus Games-2020, які у 2022 році проходили у Нідерландах з 16-22 квітня. Крім того Олексій брав участь у військовому забігу Military Run UA в м.Києв у 2021 році, був учасником національної збірної Warrior Games Team Ukraine 2022 (Ігри Воїнів) в американському місті Орландо (штат Флорида) де представляв українську команду з двох видів спорту – легка атлетика (біг) та стрільба з лука.
Пишаємося Олексієм та бажаємо впевненості в силах, цілеспрямованості до перемоги і невтомної жадоби лідерства!
Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *