В Інституті Військово-Морських Сил пройде акредитаційна експертиза освітніх програм “Корабельна зброя та засоби навігації”, “Корабельні енергетичні установки” та “Берегове ракетно-артилерійське озброєння”

Експертна група, яка займеться акредитаційною експертизою освітніх програм “Корабельна зброя та засоби навігації”, “Корабельні енергетичні установки” та “Берегове ракетно-артилерійське озброєння” (спеціальність 255 “Озброєння та військова техніка”) за першим рівнем вищої освіти, буде працювати в одному з місць тимчасової дислокації Інституту Військово-Морських Сил Національного університету “Одеська морська академія” з 8 по 10 квітня 2024 року.

В рамках візиту відбудеться кілька зустрічей — як закритих, так й відкритих — з керівництвом Інституту Військово-Морських Сил, авторами відомостей про самооцінювання, замовниками на підготовку фахівців, академічним персоналом, зі здобувачами освіти, стейкголдерами освітньої програми, представниками курсантського самоврядування, адміністративним персоналом, випусниками.

Також експертна група вивчатиме документи та іншу інформацію, необхідну для проведення акредитаційної експертизи. Відбудеться огляд матеріально-технічної бази.

Акредитація освітньої програми — процедура, в результаті якої офіційно підтверджується відповідність якості освітніх послуг, що надаються вищим навчальним закладом за розробленою ним програмою, чинним державним вимогам, освітнім стандартам.

Акредитацію освітніх програм провадить Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти — колегіальний орган, уповноважений на реалізацію державної політики у сфері забезпечення якості вищої освіти. Рішення щодо акредитації освітньої програми ухвалюється за результатами акредитаційної експертизи та на підставі експертного висновку.

Сертифікат про первинну акредитацію освітньої програми видається строком на 5 років, при другій та наступних акредитаціях — строком на 10 років.

Наказ про призначення експертної групи

Програма візиту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *